5 moduri de a folosi un creion multicolor

Îți sunt cunoscute creioanele magice cu mină în 4 culori diferite? Nu-i așa că imaginația și creativitatea te provoacă să le folosești? Citește mai departe și află 5 idei de utilizare ale produsului!


Ce este și în ce forme poți găsi creionul magic?

Creionul multicolor, numit și “creion papagal” sau “creion magic”, pare un creion obișnuit, din lemn, până când îi descoperi mina în 3 sau mai multe culori. Există 2 tipuri de astfel de creioane: cu vârf împărțit în 3, 4 sau mai multe culori așezate în egală măsură pe lungimea minei; cu mină pestriță ce conține de la 2 până la toate culorile curcubeului.

În vreme ce creionul cu mină împărțită în măsuri egale de culori poate fi controlat într-o mică măsură, atunci când folosești creionul cu mină pestriță vei fi surprins de ceea ce lasă în urmă pe foaie. 


Cine poate folosi un creion multicolor?

Creionul magic poate fi folosit de persoane de orice vârstă, fiecare putându-se juca și uimi cu ceea ce te poartă mâna să creezi cu un singur creion. 

Copiii vor găsi cu siguranță puterea magică a creionului multicolor și nu se vor plictisi de el. Creionul multicolor Jumbo de la MP este special creat pentru copii, având un corp ergonomic, mai gros decât un creion normal, cu o formă triunghiulară pentru o bună prindere. 

Iubitorii de desen și schițe vor găsi o provocare în creionul multicolor: poate înlocui un singur creion un set de creioane colorate? Nouă ne-a fost de ajuns această întrebare și am trecut la treabă. Răspunsul nostru este: da!

Profesorii și învățătorii pot folosi creionul multicolor pentru a marca sau consemna în caietele elevilor, în locul unui pix albastru plictisitor sau al unui creion de care nimeni nu mai este impresionat. 


Care sunt cele 5 moduri în care poți folosi un creion papagal?


1. Scrie frumos și colorat!

Fiind totuși un creion, poți folosi mina multicoloră pentru un scris supriză și un caiet venit dintr-o poveste. Prin ascuțire poți obține mai multe grosimi ale vârfului pentru un scris precis sau chiar caligrafic. 


2. Subliniază multicolor!

Vrei să marchezi informații esențiale din notițe? Pe langă un marker evidențiator obișnuit, poți folosi un creion papagal pentru a sublinia ce este mai important!


3. Desenează cu ce culori îți vin la mână!

Vrei să schițezi sau să umpli suprafețe cu multe culori? Creionul multicolor lasă în urmă un curcubeu, așa că nu trebuie să te mai gândești cu ce culoare vrei să faci fiecare element din suportul de lucru. Ai nevoie de un singur creion pentru un întreg desen plin de viață. Doar rotește creionul atunci când vrei o altă culoare! 

Ca să îți faci o idee despre cum să desenezi cu un creion papagal, Eliza a desenat un întreg episod curcubeu dintr-o bandă desenată, pe o foaie de hârtie, cu un singur creion. Imaginația oferită de creion este nelimitată, la fel ca și combinațiile de culori pe care le lasă în urmă.


4. Desenează controlat!

Deși este un creion imprevizibil, dacă are mina împărțită în mod egal pentru fiecare culoare, atunci poți complica treburile. Imaginează-ți că ai îndesat un set de creioane colorate într-un singur creion! Tot ce ai de facut este să schițezi un desen pe foaie, apoi să umpli golurile cu câte o culoare diferită. Poți face asta uitându-te la partea care atinge foaia și neschimbând latura creionului până nu ai terminat cu acea culoare. 

Poți crea astfel de la desene cu manga, la benzi desenate, la portrete magice! 


5. Creează un desen Line Art magic! 

Ce ai zice de o schiță construită doar din linii multicolore? Deși desenată simplu, ca și cu un creion negru, culorile i-ar da un efect mult mai deosebit. 


Pe ce se poate desena cu un creion multicolor?

În principal, desenul în creioane este cel mai plăcut de realizat pe foi de hârtie fine, individuale sau în blocuri de desen. După preferințe, găsești bloc de desen A3 sau A4, bloc de desen cu foaie mai groasă, dacă vrei să combini creionul cu marker sau vopsele, sau cu foaie mai subțire. 


Spune-ne părerea ta despre creionul multicolor și arată-ne ce ai desenat!


Artist: Eliza

Comentarii

Articole similare